Des de Paul Marlex estem col·laborant amb una empresa referent del sector alimentari, que actualment precisa incorporar un/a
Responsable de PRL
per la zona de Blanes.
Quina serà la teva missió dins l’empresa? Reportant directament a direcció, entre les seves principals responsabilitats, destaquen: • Assessorar a Direcció i RRHH en la gestió preventiva i promoure la integració de la PRL en tots els nivells de l’empresa. • Redefinir i mantenir actualitzada la Política de Prevenció de Riscos Laborals, adaptant-la a la nova nau i als projectes en creixement. • Coordinar i supervisar la correcta elaboració i actualització de les avaluacions de riscos laborals i la planificació de l’activitat preventiva. • Liderar i gestionar la implementació de plans d’emergència i propostes d’auditories internes per avaluar el compliment dels procediments. • Coordinar-se amb el Servei de Prevenció Aliè (SPA) per garantir el correcte desenvolupament de totes les accions preventives, incloent les formacions obligatòries. • Realitzar el seguiment dels accidents laborals i les seves investigacions, proposant mesures correctives per evitar-ne la repetició. • Supervisar la gestió d’EPIs, vigilància de la salut, formacions i documentació preventiva juntament amb el tècnic de prevenció intern. • Promoure la conscienciació i la cultura preventiva entre tots els treballadors mitjançant campanyes, xerrades i accions formatives. • Col·laborar amb la resta de departaments en la definició de descripcions de llocs de treball i la seva corresponent avaluació de riscos. • Representar l’empresa davant d’entitats públiques o privades en matèria de seguretat i salut laboral.
Què s’ofereix? • Formar part d’una empresa consolidada i en creixement dins del sector alimentari. • Incorporació directa per empresa, amb contracte indefinit. • Possibilitat de participar activament en el desenvolupament i millora del sistema preventiu del grup. • Jornada completa de dilluns a divendres, de 8h a 17h i dissabtes alterns (5h). • Retribució segons vàlua i experiència
Ets el/la candidat/a ideal si... • Ets una persona organitzada, metòdica i amb iniciativa, capaç de liderar projectes i impulsar millores. • Disposes d’habilitats comunicatives i capacitat d’influència per fomentar la cultura preventiva a tots els nivells de l’organització. • Aportes formació universitària (RRLL, Psicologia Industrial, Enginyeria Tècnica o similar) i del Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les tres especialitats (Seguretat, Higiene, Ergonomia i Psicosociologia). • Aportes experiència mínima de 3 a 5 anys en una posició similar, preferiblement en el sector alimentari. • Tens disponibilitat per desplaçaments puntuals als altres centres del grup.