Per a un hotel restaurant ubicat a la comarca del Ripollès que ofereix una cuina casolana i de muntanya amb producte local i de proximitat, estem buscant un/una Cap de Sala per tot l'any.
La seva missió serà:
1. Coordinar i supervisar el servei de sala, assegurant una atenció de qualitat als clients.
2. Liderar i gestionar l'equip (2-5 persones), assignant tasques i motivant els treballadors.
3. Organitzar i supervisar les tasques del personal de sala, incloent la gestió de torns, la formació i donar suport al personal per fomentar un ambient de treball positiu.
4. Gestionar reserves i atendre possibles incidències amb els clients.
5. Col·laborar amb l'equip de cuina per assegurar un bon funcionament del servei.
6. Gestionar les comandes, el control de l'estoc de begudes i materials necessaris per al servei.
7. Requisits: experiència prèvia en restauració com a cap de sala o en un càrrec similar, capacitat de lideratge, habilitat de comunicació, empatia i sensibilitat cap a la inclusió social i laboral, coneixements bàsics de gestió d'estocs i sistemes de reserves.
8. Horari de 40 hores setmanals (es treballarà amb borsa d'hores per modular i compensar les hores treballades).
9. Incorporació en un projecte amb valors i impacte positiu.
10. Condicions laborals segons conveni i experiència aportada.
#J-18808-Ljbffr