Overview
Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Bona OPORTUNITAT de feina EN EL SECTOR.
Plantejament estable per desenvolupar projectes per aprendre a viure i treballar millor l'ofici, Bons horaris i descansos en adaptabilitat de les èpoques i possibilitats dels equips.
Combinar lo bo del passat, incorporar lo millor del futur, per reforçar el present, és un dels lemes d'empresa.
Es realitza procés de varies entrevistes en la preselecció, per informar al màxim al candidat.
PRECISEM respostes a les preguntes indicades.
Moltes gràcies pel seu temps i interès.
Funcions i requisits de la vacant
Coneixement de cada una de les tasques de Menjador, protocol de servei, atenció al client, telefonia i reserves, facturació, satisfacció del client, així com compartir coneixements dels altres departaments, amb la finalitat de cobrir els objectius.
Essencial tenir aptituds de do de gents, i motivació, així com respectar manuals, processos, procediments i F.T., del Sig, (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat en el Treball, Higiene Alimentaria, etc).
Participar en els projectes de Direcció, un cop es mostra la vàlua.
Assistir a les funcions encomendadas pel responsables màxims durant el servei i la direcció, disposant d'un marc d'autonomia per desenvolupar les tasques definides: Control de secció, benvinguda al client, recomanació de l'oferta diària, presa de comandes, atenció al client, oferiment dels productes i proposta de facturació, seguiment i valoració del servei.
Condicions que ofereix l'empresa
Planificacions.
40h+Var.
en 5 dies laborables + 2 dies festius /Setmana.
Opció de temps parcial.
Vacances rotatives.
Perspectiva de la feina
Diferents possibilitat de contracte en funció de les possibilitat de les parts
Altres dades a destacar
Un cop s'assoleixi el nivell de relació adequat, es pot adaptar de forma consensuada els horaris de forma diferent.
Important consolidar confiança amb tots els equips per participar dels projectes de futur de l'empresa.
Es valoraran també els coneixements d'altres departaments (RRHH, Cuina, Compres, Magatzem, Aspectes Comercials, així com la visió general d'empresa que es disposi.
L'empresa ofereix regularment formació interna i externa, així com possibilitats de promoció.
Es valora visió empresarial, per al desenvolupament de projectes, i establir estàndards de qualitat com Iso 9001, Iso 22000, o Iso 14000, amb el dept de SIG.
Existeixen menús interns, vestuaris i dutxes per a personal.
No es permet el consum de tabac i begudes alcohòliques.
S'ofereix bon treball d'equip, i gestió amb indicadors de cada procés.
Requisits educatius i experiència
-Certificat escolaritat amb titulació Certificat escolaritat
-Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Hoteleria i Turisme
-ESO amb titulació ESO
Es valorarà qualsevol tipus d'experiència, però aquest perfil requereix de certa experiència prèvia, en el món dels d'equips, servei a taula del client, benvinguda i amb protocols d'actuació en totes les fases d'atenció al client.
Entenem oportú persones de 25 a 50 anys (no excloent), amb dedicació prèvia en mon dels serveis, i que li agradi el món de la restauració.
Nivell d'experiència: Experiències en el sector o similars
Altres requeriments: Capacitat per resoldre situacions, lideratge, motivació, formació d'equips.
Valorable coneixements de costos, APPCC, qualitat i normes relacionades (ISO 9001, ISO 14000, ISO 22000), do de gents, rigor i serietat, per plantejaments a mig i llarg termini.
Capacitats: amabilitat, capacitat de treball en grup.
Requisit de vivenda estable propera, i/o vehicle propi.
Perfil de l'empresa i opcions regionals
Empresa de restauració amb solera i experiència ubicada a Girona, especialitzada en cuina tradicional i de mercat, amb projectes en evolució, cerca persones per viure i treballar millor l'ofici.
Amb bones combinacions horàries, i amb opcions de temps parcial o complet amb 2d festa, i amb possibilitats per estabilitat i per fer projectes de llarg recorregut.
Restaurant municipal de gran capacitat amb terrassa i sala per esdeveniments, cuina casolana i de proximitat, embotit i carns a la brasa.
Comarca Alt Empordà
Restaurant de cuina casolana de nova obertura busca persona dinàmica amb ganes de treballar en un nou projecte.
Servei d'esmorzars i menús de migdia.
Comarca Alt Empordà
Concessionari oficial a la província de Girona.
Oferim un servei integral de venda i postvenda.
Comarca Baix Empordà
Elaboració de plats cuinats destinats a carnisseries, rostisseries i restauració.
Comarca Gironès
Som una empresa amb dos restaurants.
Som gent propera, d'aquí de sempre, i amb ganes de crèixer i formar un gran equip.
T'animes?
Comarca Baix Empordà
Som una fundació que acompanya a persones amb discapacitat intel·lectual en la construcció dels seus projectes vitals vetllant per la seva qualitat...
Bar-Restaurant KONIG.
Conegut grup de restauració especialitzat en tapes, entrepans i hamburgueses.
Comarca Gironès
Nota: Es destaca que l'empresa ofereix formació internal i externa, possibilitats de promoció i valora visió empresarial per al desenvolupament de projectes i establir estàndards de qualitat com ISO 9001, ISO 22000 o ISO 14000, amb el departament SIG.
#J-18808-Ljbffr
📌 Girona. - Cambrer/A, Atenció Al Client En Sala - Menjador. Camarero/A Buena Oportunidad
🏢 Empresa de restauració amb solera i experiència ubicada a Girona, especialitzada en cuina tradiciona
📍 Oña