Descripción
Tasques i responsabilitats:
Aplicar la metodologia de control de qualitat en els diferents processos i productes.
Realitzar recollida de mostres i les proves analítiques per avaluar la seguretat i la qualitat del producte final.
Participar, sota la direcció del responsable, en les tasques definides a l'àrea de qualitat operativa dins el procés de fabricació.
Col·laborar amb els equips de producció, assegurament de la qualitat i innovació per promoure la millora contínua dels processos.
Què oferim
Oferim contracte temporal amb possibilitats d ́ampliar, horari a concretar segons necesitas, un entorn de treball compromès amb la inclusió social, oportunitats de formació i desenvolupament professional.
Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària dels productes mitjançant anàlisis i controls de la qualitat durant tot el procés productiu, garantint el compliment de la normativa i dels estàndards interns de La Fageda.
Formació i experiència requerida
CFGS en tècniques de laboratori alimentari o similars. Valorable experiència mínima en entorn industrial agafant i analitzant mostres.
#J-18808-Ljbffr