Creixem i ampliem l'equip! A l'Hotel Vall de Bas volem complementar el benestar dels clients professionalitzant la nostra proposta gastronòmica. Busquem un perfil capaç de gestionar i liderar l'equip de cuina del restaurant de l'Hotel.
El nostre Restaurant Puigsacalm es defineix per la cuina catalana de qualitat i acull clients allotjats a l'hotel, té capacitat per a atendre celebracions i banquets i atendre equips esportius de primer nivell.
Creus que tens les aptituds per formar part de l'equip de l'Hotel Vall de Bas?
- Preparació, planificació i estructuració de menús i plats
- Garantitzar una qualitat òptima i una presentació de plats adequada als estàndards de l'hotel
- Control de compres, gestió d'inventari.
- Coordinació amb els diferents equips de l'hotel per a la correcta execució dels esdeveniments.
- Mantenir les àrees de treball netes i organitzades, seguint les normatives d'higiene i seguretat alimentària
- Experiència mínima de dos anys en la posició.
- Capacitat de treball sota pressió i en entorns dinàmics
- Coneixement de les normatives d'higiene i seguretat alimentària.
- Creativitat i capacitat d'innovació.
- Flexibilitat horària i disponibilitat dels caps de setmana i festius
- Habilitats de lideratge i gestió d'equips.
Es valorarà positivament:
- Experiència en cuines d'hotels de 4* i/o restaurants gastronòmics.
- Experìencia en l'àmbit de banquets de fins a 400 persones.
- Titulació superior en Gastronomía/Culinaria i/o formacions/cursos especialitzats.
Contacta'ns i descobreix l'Hotel Vall de Bas.
Sant Joan de les Abadesses, Catalonia, Spain 4 weeks ago
#J-18808-Ljbffr