A Natureco SL, una empresa en constant creixement en la indústria alimentària ecològica, estem en cerca d´un Tècnic/a de Qualitat altament qualificat per a garantir el compliment dels estàndards de qualitat i seguretat alimentària en totes les etapes del procés de fabricació. Serà una part fonamental del nostre equip, exercint un paper clau en la garantia de
l´excel·lència dels nostres productes.
Responsabilitats:
1. Supervisar rigorosament el compliment dels estàndards de qualitat i seguretat alimentària en totes les etapes del procés de fabricació.
2. Realitzar un seguiment exhaustiu de les matèries primeres i del producte final per a garantir la seva qualitat.
3. Encarregar-se del control d´entrades, enviar mostres per a anàlisis i gestionar reclamacions a proveïdors.
4. Gestionar i documentar les no conformitats i presentar accions correctives quan sigui necessari.
5. Brindar assistència tècnica a altres departaments, clients i executar plans de control i registre de qualitat.
6. Impartir formació sobre procediments i instruccions tècniques al personal per a garantir el compliment d´estàndards.
7. Supervisar i promoure el compliment de les bones pràctiques en l´empresa.
8. Realitzar verificacions diàries dels registres i documentació de qualitat.
9. Controlar i registrar les temperatures de manera constant per a garantir la seguretat dels aliments.
10. Realitzar anàlisi de l´aigua, superfícies, i altres aspectes relacionats amb la seguretat alimentària.
11. Contribuir a iniciatives de sostenibilitat i millores en els envasos dels nostres productes.
12. Gestionar auditories i inspeccions de qualitat d´acord amb les regulacions i estàndards aplicables.
Oferim:
- Oportunitat d´unir-se a una empresa líder en el sector alimentari.
- Entorn de treball col·laboratiu i orientat al creixement.
- Salari competitiu.
- Benefici addicional: descomptes en productes de l´empresa.
Esperem comptar amb tu com a part del nostre equip! Oferta de treball a la comarca Moianès
- Experiència prèvia en un lloc similar en la indústria alimentària.
- Titulació universitària o de ·GS en àrees relacionades amb qualitat alimentària, com ·CTA, química, o similar.
- Coneixement en la gestió d´APPCC
- Coneixement de normatives i estàndards de qualitat i seguretat alimentària.