Fundació Privada Casal dels Avis d'Alforja
Cuiner/a d'una residència per a gent gran, també es serveixen dinars a empreses externes a la residència.- Organització, distribució i coordinació de l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI. - Supervisar els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin. - Anotar menús o compres extraordinàries a l’agenda pel seu cobrament. - Revisar abans de finalitzar el torn de treball que queda tot net i en ordre per la propera jornada. - Realitzar les comandes als proveïdors. - Preparació dels aliments per la seva condimentació, encendre i mantenir el forn i fogons així com fer la neteja diària dels mateixos i dels estris de cuina. - Farà l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI. - Disposar el muntatge dels carretons amb els menús elaborats. - Seguiment d’estocs en neveres i congeladors i informar al gestor per la seva reposició. - Vigilar l’emmagatzematge i control dels aliments,, vigilant el seu estat. - Treure els aliments del congelador o nevera per la confecció dels diferents serveis a realitzar. - S’assegurarà de que estiguin preparats a l’hora correcta TOTS els menús necessaris (escoles, càterings i usuaris residents). - Control de temperatura de sortida de les caixes amb els menús de les escoles. - En cas d’oblit o equivocació en algún menú preparar nova comanda i portar al lloc on correspongui. - Manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinaria i estris propis del departament como: safates, forns, fregidores, extractors filtres, fogons, talladores, olles, etc. - Els carretons han de sortir de la cuina amb TOT preparat per esmorzar, dinar, berenar i sopar (aigua, llet calenta i preparada per servir, galetes, pa tallat, bossa de brossa, plats, gots, coberts, etc.).- Experiència 2 mesos. Preparació menjar per col-lectivitats.- PROGRAMES FO QUE NECESSITEN TITULACIÓ D'E. SECUNDÀRIA DE 1ª ETAPA- Cuina- Competències / coneixements: Manipulador aliments actualitzat. Títol APPCC- Disponibilitat de vehicle: automòbil- Permisos de conduir: b- Contracte laboral temporal (2 mesos)- Jornada completa- Salari mensual brut des de '1184' fins a '1227'- Altres dades d'interès: 14 pagues //Distribució a torns ( setmanes alternes: una setmana es treballen 4 dies i una altra 3) // Almenys 2 caps de setmana lliures al mes.
#J-18808-Ljbffr