Empresas: Med Playa
?? QUI SOM? MedPlaya és una cadena hotelera especialitzada en hotels vacacionals i la seva activitat principal és la gestió hotelera. Gestiona 16 complexos hotelers situats a la Costa Brava, Maresme, Salou, Benidorm i Costa del Sol, a més d'un altre hotel a Bulgària. També han diversificat el seu negoci amb una divisió industrial que inclou centrals de compres, una bugaderia industrial i una empresa alimentària. Actualment, compten amb un equip humà de més de 2.000 persones. ?? QUÈ BUSQUEM? Un/a responsable de bar i restaurant per incorporar al nostre equip de lHotel Monterrey, a la Costa Brava. Es tracta dun hotel de temporada amb obertura de finals de maig a finals de setembre, de 3 estrelles i ubicat a Platja dAro amb 116 habitacions i a 75 metres de la platja principal. La persona reportarà directament a la direcció i el seu objectiu és gestionar l'operativa diària aportant una nova visió al departament, liderant un canvi cap a les inquietuds i les necessitats del client actual. Com a responsable de bar i/o restaurant de lhotel, hauràs de realitzar les següent funcions: Aportar i generar noves idees per millorar el servei, adaptant-se als requeriments del moment i del client actual. Aportar i generar idees noves amb l'objectiu de maximitzar les vendes del bar i/o restaurant de l'establiment. Proposar i posar en marxa canvis a l'oferta de begudes de l'establiment. Gestió i motivació de l'equip de cambrers/es. Supervisió d'un compliment correcte de funcions i necessitats. Gestió de torns, horaris i vacances. Estar implicat a l'operativa quan sigui necessari. Realització de compres i inventaris, assegurant un servei òptim en funció de les necessitats. Vetllar per la qualitat de servei, proposant i aplicant solucions quan es requereixi. Participar activament en l'optimització de procediments i la millora del servei del departament B&R. Oferir una excel·lent atenció al client, gestionant les possibles queixes i reclamacions. Gestió i participació en els processos de facturació, cobrament, quadro i liquidació de la recaptació dels punts de venda. Participar en el procés de selecció, acolliment i formació dels nous col·laboradors que s'incorporin al departament. Posar en marxa plans d'acció amb l'objectiu de millorar la satisfacció del client, millorar la qualitat del servei i incrementar la productivitat fent-ne un seguiment i reportant-ne el superior. Control, supervisió i seguiment de l'APPCC de tots els punts de venda.
Requisitos : ?? A QUI BUSQUEM? - Valorarem formació professional en hostaleria (tècnic superior en restauració o tècnic en serveis de restaurant i bar). - Valorarem aquelles candidatures que aportin experiència com a responsable de begudes o bar i/o restaurant i valorarem de forma molt positiva lexperiència en incentivar ventes. - Informàtica a nivell avançat (domini del paquet office, correu electrònic i Internet). - Imprescindible el domini de lespanyol i langlès. Valorarem aquelles candidatures que aportin coneixements de francès, rus o alemany. - Pensem en una persona amb habilitats comunicatives i un bon tracte amb el client. - Disponibilitat per treballar en torns rotatius, caps de setmana i festius. - Orientació al client, capacitat de comunicació, treball en equip i proactivitat. ?? QUÈ OFERIM? A Medplaya, valorem el teu talent i el teu esforç. I toferim: Un ambient de treball dinàmic, divers i inclusiu. Incorporació prevista per a mitjans de maig fins a finals de setembre. Jornada completa i contracte fix discontinu. Horari partit. Formació interna i possibilitat de creixement dins de l'empresa. Salari competitiu a negociar segons la experiència. Habitualment pactem una part fixa + una variable en funció de resultats de qualitat, control de costos i objectius establerts. Possibilitat d'allotjament.