**Localitat**:Les Borges Blanques (Lleida)**Jornada**:Completa**Salari**:16.000€-18.000€ bruts anuals**Vols formar part del nostre equip?**:A L'Onada Serveis estem buscant un cap de cuina en col-lectivitats per la nostra Residència de Les Borges Blanques (Lleida).Les tasques a realitzar són:Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat. Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat**,** aspecte i altres consideracions (APPCC).Controlar les existències de producte.Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal-lacions, utillatge, etc.Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etcControlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.**_ Oferim; _**- Contracte indefinit- Jornada Completa- Salari: 16.000€-18.000€ bruts anuals- Horari a convenir amb el centre**Requisits**:- EGB / ESO- Carnet de manipulador d'aliments- es valorarà formació específica del lloc de treball:- CFGM cuina i gastronomia- APPCC**_Habilitats i valors:_**- Sentit de la responsabilitat i la professionalitat- Disposició de Servei- Creativitat- Sociabilitat- Interès pel treball amb gent gran- Dots de coordinació i supervisió d'equips- Disponibilitat i flexibilitat horària