Restaurant gastronòmic de cuina mediterrània ubicat a Campllong es troba a la recerca de cap de cuina per responsabilitzar-se del funcionament del departament, amb una cuina tradicional amb tocs creatius i producte de temporada i km0.
Si t'agraden els reptes, cerques un projecte sólido i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!
FUNCIONS:
- Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
- Treballar amb plats de menús i carta, en servei de dinars i sopars.
- Portar a terme tasques de producció.
- Participar al passe a totes les partides.
- Treballar amb escandalls.
- Controlar els costos i funcionament.
- Realitzar les comandes de matèria prima als proveidors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.
- Assignar i verificar tasques de l'equip de 5pax.
- Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
- Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
- Control APPCC.
CONDICIONS:
- ** Incorporació**: immediata
- **Horaris**: 10-16:30h (amb 1 hora per dinar) + 20-23h
- **Festius**: dimecres sencer + diumenge nit + nit dia rotatiu
- **Salari**: 32.000-38.000€ brut/any
- **Contracte**: indefinit, directe amb l'establiment
- Formació mínima: ESO/EGB
- Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia
- Experiència mínima: +3 anys com a cap de cuina
- Idiomes: Català i/o castellà.
- Residir a Campllong o rodalies.
- Carnet i cotxe
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona organitzada, resolutiva, amb iniciativa i capacitat de treballar en equip i sota pressió.
**IMPORTANT