Des de PROMAN PERSONAS estem cercant un/a expert/a en sistemes de garantia de qualitat i millora contínua per una indústria del cacau, que serà responsable de garantir que tots els productes compleixin els estàndards de qualitat i seguretat alimentària i, més concretament, els requisits de les comandes dels clients de l´empresa. Serà una figura clau per garantir el coneixement de la normativa dins del departament de control de qualitat i l´expert sensorial de la planta BCMI, auditor intern i responsable d´identificar i executar projectes de millora contínua.Les responsabilitats clau seran:
- Requisits dels clients:
Respondre qüestionaris i sol·licituds tècniques dels clients per a productes de xocolata i coordinar els perfils de CoC/CoA, sol·licituds específiques (mostra, anàlisi, documentació SAE...).- Normativa:
Garantir el coneixement de les regulacions europees i locals dins del departament de control de qualitat. Gestionar registres sanitaris, documentació d´exportació/importació.- Sistema de Documentació de Qualitat (QDS):
Administrar, mantenir actualitzada i millorar la base de dades QDS local. Donar suport als empleats de BCMI amb problemes de documentació de qualitat.- Sensorial:
Coordinar les activitats sensorials d´acord amb l´estàndard de l´empresa, formar el panell d´analistes, donar suport a les parts interessades de BCMI en cas de desviacions, no conformitats...- Etiquetatge:
Traduir al català i al castellà textos legals, revisar etiquetes preimpreses.- Auditories:
Preparar plans d´auditoria interna, crear llistes de control, realitzar auditories internes i completar els informes corresponents (GMP, RSPO, Rainforest Alliance, FSSC 22000)- Projectes de millora contínua específics de control de qualitat:
identificació i execució de millores al laboratori o a la planta BCMI. Oferta de treball a la comarca Osona- Experiència prèvia en Control de Qualitat, preferiblement en la indústria alimentària o de la xocolata.- Coneixements sòlids de les normatives de qualitat i seguretat alimentària (per exemple, FSSC 22000, HACCP).
- Excel·lents habilitats analítiques i de resolució de problemes.
- Gran atenció al detall i capacitat per treballar de manera independent.
- Actitud proactiva per millorar l´eficiència.
- Habilitats de comunicació eficaç i treball en equip.
- Anglès avançat, tant escrit com parlat.- Experiència amb certificacions RSPO, Rainforest Alliance i SAE.
- Coneixement dels processos de producció de xocolata.
- Domini d´eines i programari d´anàlisi de dades.