Cuiner / Cuinera per Cafè Nou - Fundació Maresme
Completa; 40h / setmana amb els descansos establerts per la llei.
Horari jornada continuada (excepte divendres i dissabtes). Es disposa de 2 dies seguits de descans setmanal.
Cuiner / cuinera (Establiment Grup B; Nívell 3; Taula salarial del Maresme (A.7)).
Conveni col-lectiu interprovincial del sector de la indústria d’hostaleria i turisme de Catalunya
codi de conveni núm. 79000275011992).
Cafè Nou (Muralla de la Presó nº 2, Mataró).
Cap de cuina i Cap de sala.
Cerquem una persona que tingui coneixement del món de la restauració, i vulgui fer de cuiner / a al bar-restaurant del Cafè Nou.
Ser el cuiner / a del bar / restaurant de l’Edifici del Café Nou de Mataró, i haurà de fomentar l’aprenentatge continuat del seu equip de treball format per persones amb diversitat funcional i / o persones amb especials dificultats d’inserció laboral. Haurà d’oferir els suports necessaris per la seva adaptació en el lloc de treball.
Responsabilitats
* Encarregar-se de la preparació, la conservació i la presentació de tots els aliments que conformen l'oferta gastronòmica del bar-restaurant.
* Vetllar per la qualitat dels productes, la rendibilitat econòmica acordada i l'aplicació de les normes de seguretat i higiene exigibles.
* Fomentar l’aprenentatge continuat de l’equip de treball de la cuina format per persones amb diversitat funcional i / o persones amb especials dificultats d’inserció laboral. Haurà d’oferir els suports necessaris per la seva adaptació en el lloc de treball.
* Elaborarà el menú i la carta en col·laboració amb el cap de cuina, presentant una oferta gastronòmica atractiva, variada, equilibrada i rendible.
* S'ocuparà del proveïment de les matèries primeres
Gestió de matèries primeres
* Determinarà la qualitat de les matèries primeres necessàries. Rebrà les mercaderies i en comprovarà la qualitat i la quantitat.
* Emmagatzemarà les matèries primeres rebudes i s'encarregarà de conservar-les. Farà de seguiment dels productes (estoc).
* Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats
Preparació i presentació dels plats
Tenir una bona mise’n-place diària i setmanal.
Prepararà i presentarà els plats.
Prepararà serveis especials : càterings, tastets,...
Supervisió i formació
* Vetllar pel compliment de les normes higienicosanitàries.
* Coordinar l'equip de cuina, assignant tasques i supervisant el bon funcionament del servei.
Participarà en el Pla de formació i capacitació de tot l’equip de cuina per a que puguin desenvolupar correctament les seves funcions.
Farà funcions de cap de cuina quan aquest tingui absències llargues.
Habilitats i requisits
* Experiència de 2 anys en posició similar.
* Cursos d'especialització culinària.
* Cursos de manipulació i conservació d'aliments.
* Cursos de nutrició i dietètica.
* Titulació específica en l’àmbit de l’hostaleria.
* Coneixements d’ofimàtica bàsica.
* Organització i planificació
* Disposició a l’aprenentatge
* Treball en equip i cooperació
* Flexibilitat i gestió del canvi
* Compromís amb l’Organització
#J-18808-Ljbffr