Localidad: GRANOLLERSProvincia: BarcelonaNº Vacantes (puestos): 1Funciones- Organitzar el servei de restauració i bar i coordinar la cuina amb la sala.- Dirigir i supervisar el servei de taules.- Atenció a les necessitats del client i assessorament en aspectes gastronòmics.- Organitza els recursos necessaris per prestar correctament el servei.- Seguiment i formació in situ dels treballadors amb discapacitat.- Promoció dels serveis de l'establiment i del projecte social de l’FVO.- Control i tancament de caixa.**Requisitos**: - Imprescindible experiència en restauració- Disposar de carnet de conduir i vehicle propi- Valorable experiència en el sector social- Certificat de professionalitat Hoteleria i Turisme - Nívell 2 o Cicle Formatiu Grau Mitjà - Serveis en restauració- Curs de manipulació d’aliments.- Es valorarà haver fer cursos de gestió de sala, atenció al client, cambrer/a- Competències: Orientació a l'assoliment, recerca de l’excel-lència. Iniciativa i proactivitat. Compromís amb l'organització, suport i promoció del projecte social. Planificació i organització. Orientació al client, atenció personalitzada. Treball en equip, cooperació amb l’equip per assolir l’objectiu comú, resolutivitatSe ofrece- Contracte temporal amb possibilitats de continuïtat- Jornada completa de divendres a dimarts (inclou caps de setmana).- Salari segons Conveni d’Hoteleria i Turisme: 21.769,44 €- Possibilitat d’ampliar horari (hores complementàries) en cas de bolos o càterings- Lloc de treball: El Gato Verde (TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS)- Incorporació immediata