Des de la Fundació Catalana de l'Esplai cerquem un/a cuiner/a per treballar a la cuina central de l'Alberg de Fundesplai ubicat al Prat del Llobregat
Si tens experiència en el món de la cuina, t’agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu!
Funcions:
- Assegurar la correcta execució del servei de cuina.
- Vetllant per aplicar i assolir la màxima qualitat possible al procés d'elaboració d'àpats.
- Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.
- Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.
- Elaboració de la proposta de comanda d’aliments i altres productes, en col-laboració amb el Coordinador de Zona de Cuina.
- Neteja i desinfecció de les instal-lacions i equips de cuina.
- Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l’avaluació de riscos laborals.
- Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitat per l’empresari, d’acord amb les instruccions rebudes d’aquest.
Requisits:
- Valorable: grau mitjà en serveis de restauració, cicles Formatius de la Família Professional Hoteleria i turisme o similars.
- Bon nívell de català i castellà
- Experiència mínima d’un any en un lloc similar i en cuina de col-lectivitats
Competències:
- Orientació a la qualitat i el servei
- Preocupació per l'ordre i la qualitat
- Flexibilitat i gestió al canvi
- Treball en equip
- Iniciativa
Oferim:
- Categoria: Cuiner/a
- Salari: Segons Conveni col-lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural.
- Horari: rotatiu de matins i tardes. Amb un cap de setmana lliure al mes.
- Ambient laboral còmode i professional.
Tipo de puesto: Jornada completa
Preguntas para la solicitud:
- Explica tu experiência relacionada con la oferta:
Experiência:
- cocina de restauración: 1 año (Obligatorio)
Licencia/Certificación:
- Certificado de manipulador de alimentos (Obligatorio)
Ubicación del trabajo: Empleo presencial