Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Funcions i requisits de la vacanta CAP DE CUINA
Actualment, el Mas Pi està buscant un cap de cuina amb moltes ganes, energia i capacitat de lideratge per incorporar-se al seu equip. Es busca una persona amb experiència demostrable, capaç de portar i motivar un equip de cuina, mantenint un alt nivell d’organització, ordre i eficiència.
Requisits del candidat
* Saber treballar amb una estructura de menús estandarditzats.
* Tenir coneixements sòlids en escandalls, gestió de costos i control de marges.
* Conèixer i aplicar correctament els protocols d’APPCC.
* Mostrar una gran capacitat d’organització, planificació i lideratge.
* Mantenir un entorn de treball net, estructurat i amb bon ambient d’equip.
El Mas Pi ofereix formar part d’un projecte consolidat, amb una filosofia basada en la qualitat, la constància i el treball ben fet. És una oportunitat per a un/a professional amb visió de futur que vulgui créixer dins d’un restaurant de referència a l’Empordà.
Condicions que ofereix l’empresa
De dilluns a dimecres: torn de matí. A partir de dijous o divendres i caps de setmana: torn partit (matí i vespre). Dies de descans segons calendari i organització del restaurant.
Perspectiva de la feina
Previsió d'incorporació.
Previsió d'incorporació
* Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Direcció de cuina
* Certificats Professionals amb titulació Cuina (HOTR0408)
* Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Hoteleria i Turisme
Experiència i habilitats addicionals
* Experiència prèvia com a cap de cuina o segon/a de cuina en restaurants amb un volum mitjà-alt de serveis.
* Haver treballat amb menús estandarditzats, escandalls i gestió de costos.
* Coneixement pràctic i aplicació dels protocols APPCC.
* Experiència en coordinació i lideratge d’equips de cuina.
* Capacitat demostrada per organitzar, planificar i mantenir l’ordre en tots els processos de producció.
* Valorables coneixements en gestió de compres i proveïdors.
Nivell d'experiència
El Restaurant Mas Pi, situat a Verges, és un establiment amb un fort arrelament al territori i una oferta gastronòmica basada en la cuina tradicional catalana amb tocs actuals. Es tracta d’un espai amb encant, envoltat de natura, ideal tant per a àpats diaris com per a celebracions i esdeveniments.
#J-18808-Ljbffr