Informació de l'empresa
Empresa
SANTUARI DE BELLMUNT
Descripció feina
Càrrec vacant
Cuiner/a
Població
Sant Pere de Torelló
Comarca
Osona
Núm llocs
1
Categoria
CUINER/A
Departament
CUINA
Horari
Dj 8:00-14:00h Dv 8:00-17:00h Ds 8:00-17:30h Dg 8:00-18:30h
Sou
1.358,47 €
Tipus de contracte
Temporal amb possibilitat de convertir-se en indefinit
Durada contracte
3 mesos
Descripció
Funcions bàsiques:
- Planificació dels plats del dia i de la carta setmanal.
- Fer preparacions i dur a terme les elaboracions programades setmanalment.
- Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments.
- Control d’existències, gestió d’estoc i llista de la compra.
- Fer pica.
- Mantenir neta la cuina i els estris de treball.
- Planificar i elaborar el menú de l’equip.
Data publicació
29/10/2025
Requisits
Titulació
Formació en Restauració-hosteleria o experiència demostrable com cuiner/a o cap de cuina
Es valorarà
Competències:
- Persona empàtica i enèrgica.
- Amb capacitat d’aprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.
- Capacitat/da per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.
- Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d’autogestió.
- Capaç de treballar en equip.
Requeriments
Perfil professional:
- Formació específica com a cuiner/a i experiència professional demostrable en el sector.
- Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina.
- Coneixedor/a de les tècniques culinàries bàsiques.
- Endreçat/da i ben organitzat/da. Capaç de gestionar la feina i les produccions de manera autònoma i eficient.
- Capaç de gestionar l’estrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió (durant els serveis o passes).
Imprescindible
Requisits:
- Certificat manipulador /a d’aliments en regla (en cas de no disposar-ne, l’empresa pot facilitar la formació).
- Carnet de cotxe o moto.
Altres requisits