Assegurar la qualitat i la seguretat alimentària dels productes mitjançant anàlisis i controls de la qualitat durant tot el procés productiu, garantint el compliment de la normativa i dels estàndards interns de La Fageda. Oferim contracte temporal de 3 mesos amb possibilitat d'allargar-lo, horari preferiblement central (9:00 a 17:30) però podem adaptar-nos a les necessitats, un entorn de treball compromès amb la inclusió social, oportunitats de formació i desenvolupament professional.
Tasques i responsabilitats: - Aplicar la metodologia de control de qualitat en els diferents processos i productes. - Realitzar recollida de mostres i les proves analítiques per avaluar la seguretat i la qualitat del producte final. - Participar, sota la direcció del responsable, en les tasques definides a l'àrea de qualitat operativa dins el procés de fabricació. - Aplicar la metodologia de control de qualitat en els diferents processos i productes. - Col·laborar amb els equips de producció, assegurament de la qualitat i innovació per promoure la millora contínua dels processos.
- Experiència 3 mesos. Formació i experiència requerida: CFGS en tècniques de laboratori alimentari o similars. Valorable experiència mínima en entorn industrial agafant i analitzant mostres.
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- Disponibilitat de vehicle: automòbil
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral temporal (3 mesos)
- Jornada completa
- Salari mensual brut des de '1660' fins a '1850'