Cuiner/a amb titulació FP-Grau mitjà en Cuina/Hosteleria o amb experiència en col·lectivitats ( escoles, residències, casals). Jornada laboral : - Estiu : jornada completa ( cobrir període vacances) ( un mes en torn matí i altre en torn tarda) -Resta de l´any : dos caps de setmana ,alterns, al mes (de 9h a 20h);dos dilluns al mes (un de 8h a 14,30h i altre de 15h a 21,30h);suplències durant tot l´any ( matí de 8h a 14:30h o tarda de 15h a 21:30h)
Cuinar (elaboració dels menús diaris, esmorzars, dinars ( torn matí), berenars i sopars (torn tarda)) aproximadament per a 23 infants. Els menús i les fitxes tècniques ja estan elaborats per Nutricionista. • Registre de temperatures; neveres i congeladors). • Registre de control de mostres alimentàries. • Control de fulls de registre (normativa ISO) relatius a la cuina. • Manteniment i control del rebost. • Neteja diària de la cuina. • Manteniment higiènic de les instal·lacions de la cuina.
- Experiència 1 anys. Cuiner/a en centres escolars, col·lectivitats.
- Competències / coneixements: -Carnet de manipulació d’ aliments
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral indefinit
- Jornada parcial (60 hores - jornada mensual)
- Altres dades d'interès: INCORPORACIÓ IMMEDIATA