Descripción:
CUINER /A PER FORMAR PART DE L’EQUIP DE CUINA
Persona organitzada, amb capacitat de lideratge de l´equip de treball i de compartir coneixement amb tot l´equip de cuina.
Conjuntament amb el responsable de cuina, les seves funcions a desenvolupar són:
* Planificació, control i supervisió de l´activitat de cuina.
* Creació i organització dels menús.
* Elaboració dels escandalls i control de costos.
* Compres i relació amb proveïdors, control d'estocs.
* Control de les àrees funcionals de la cuina.
* Procés de formació als professionals auxiliars de cuina.
* Pla de neteja de la cuina i manteniment d'instal·lacions.
* Elaboració i supervisió d'emplatats.
* Compliment de mesures de seguretat i APPC.
Competències necessàries:
* Organització i planificació.
* Disposició a l´aprenentatge continu.
* Capacitat per gestionar equips de treball diversos.
* Facilitat de comunicació.
* Gestió de l´estrès.
* Orientació al client i a l’equip.
Requisits:
* Experiència en equips de cuina.
* Formació específica en cuina.
* Capacitat per a formar i capacitar a aprenents de cuina.
* Compromís amb el projecte i treball en equip.
S’ofereix:
* Formar part d’un nou projecte turístic i gastronòmic al Ripollès amb propòsit social de formació i de creació de llocs de treball al territori.
* Contracte indefinit.
#J-18808-Ljbffr