A la Fundació Formació i Treball seguim creixent!
T’agradaria formar part d’una organització amb un impacte social real?
Treballem cada dia per la inserció laboral i la formació de persones en situació de vulnerabilitat. La nostra missió és clara: promoure la igualtat d’oportunitats i acompanyar les persones en el seu procés de reincorporació al mercat laboral. Creiem en la formació contínua, la sostenibilitat i una ocupació digna com a motors de canvi social.
Actualment busquem una persona dinàmica, amb lideratge i compromesa amb la transformació social per incorporar-se com a Docent de la família professional d’Hostaleria i Restauració. Si t’apassiona la formació i vols contribuir a transformar vides, et volem conèixer!
Funcions principals
* Planificar i programar les unitats i mòduls formatius.
* Elaborar el material didàctic necessari per a les accions formatives.
* Dissenyar i planificar el procés d’avaluació de l’alumnat.
* Col·laborar en la selecció de l’alumnat quan es requereixi.
* Preparar i impartir sessions formatives.
* Assistir a reunions de seguiment de les accions formatives i de preparació de pràctiques.
* Elaborar la documentació acadèmica: programacions, avaluacions i informes.
* Utilitzar eines informàtiques adequades durant tot el procés formatiu.
* Realitzar formacions segons la normativa vigent de cada convocatòria.
* Prospecció i seguiment de pràctiques a empresa (si s’escau).
* Participar activament en reunions d’avaluació de l’alumnat i planificació de pràctiques.
Requisits
Titulació: Tècnic/a Superior en Restauració, Direcció de Cuina o Direcció de Serveis de Restauració o Certificat de professionalitat de nivell 3 de la família d’Hoteleria i Turisme (àrea restauració).
Titulació complementària:
* Certificat professional per a la docència en graus A, B o C del Sistema de FP.
* Màster de Formació del Professorat.
* Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) o títol d’especialització didàctica.
* Titulacions universitàries relacionades amb pedagogia, psicopedagogia, magisteri o postgraus equivalents.
* 600 hores d’experiència docent en especialitats de formació formal per a certificats professionals.
Formació complementària
* Nivell C de català o equivalent.
* Formació en l’àmbit de la formació professional per l’ocupació.
* Experiència en dinamització i docència de grups de joves i/o adults.
Experiència:
* Mínim 1 any d’experiència en el sector de restauració i hostaleria.
* Sense titulació: mínim 3 anys d’experiència en l’àmbit.
Competències clau
* Organització i planificació del temps i recursos: estructurar tasques, establir prioritats i gestionar els recursos disponibles de forma òptima.
* Comunicació clara i empàtica: facilitat per transmetre informació de manera comprensible, assertiva i respectuosa, adaptant el llenguatge al grup i fomentant un clima de confiança i participació.
* Treball en equip i orientació a la millora contínua: predisposició per col·laborar amb altres professionals, compartir coneixement i contribuir a la millora dels processos i resultats formatius.
* Iniciativa i autonomia en la gestió de projectes: capacitat per impulsar accions, organitzar la pròpia feina i desenvolupar tasques de manera autònoma, anticipant necessitats i assegurant l’assoliment dels objectius.
Què t’oferim?
* Contracte temporal per durada de projecte, amb jornada parcial.
* Flexibilitat horària: De dilluns a divendres, en horari de matins i tardes.
* Incorporació: Gener de 2026.
* Ambient inclusiu: Treballaràs en un entorn divers i compromès amb la igualtat d’oportunitats.
* Desenvolupament professional: Apostem pel creixement dels nostres equips mitjançant la formació contínua, l'acompanyament i la promoció interna.
Uneix-te a la nostra missió i ajuda’ns a transformar vides a través de la formació, l’ocupació i el desenvolupament professional!