AXXON selecciona TÈCNIC EN VITICULTURA (H/D) per a celler de tradició familiar i arrelat a la comarca de l’Alt Empordà.
FUNCIONS:
Reportant a direcció i responsable d’enologia, les seves principals funcions i responsabilitats seran:
1. Control i seguiment de l'estat de les vinyes. Avaluar la qualitat del producte, realitzar controls de maduració, … per garantir que es compleixin els estàndards de qualitat requerits.
2. Planificació i control de les tasques a realitzar al camp.
3. Gestió i coordinació dels grups de treball al camp.
4. Planificació i control dels tractaments.
5. Redacció dels quaderns de camp.
6. Actualitzar la base de dades i registres en el programa informàtic de viticultura.
7. Analitzar dades i reportar informes, per a una correcta traçabilitat del procés del cultiu i collita de la vinya.
8. Altres tasques de suport, en estreta coordinació amb tot l’equip.
EXPERIÈNCIA:
Experiència prèvia mínima 2-3 anys en el sector vitícola o sector agrari.
S’OFEREIX:
1. Projecte estable.
2. Dill a Div, horari intensiu (7h a 15h), excepte en campanya de verema.
3. Formació i pla de desenvolupament professional.
4. Retribució negociable segons experiència i vàlua professional.
5. Incorporació immediata.
REQUISITS:
1. Grau en Enginyeria Agrònoma, Enginyeria Tècnica en Indústria Agroalimentària o formació professional en vitivinicultura.
2. Valorable formació específica en sector vitícola, enologia o similar.
3. Experiència prèvia mínima 2-3 anys en el sector vitícola o sector agrari.
4. Carnet aplicador de tractaments fitosanitaris.
5. Domicili proper al lloc de treball.
6. Carnet de conduir B.
7. Idiomes: Català / Castellà.
COMPETENCIES:
1. Pensament analític i autonomia en el desenvolupament del treball.
2. Capacitat d’organització i planificació.
3. Capacitat de treball en equip.
4. Habilitats comunicatives i dots de lideratge en la seva àrea d’especialització.
5. Proactivitat i compromís.
#J-18808-Ljbffr