Hostaljobs
Sobre Hostaljobs
Somos una consultora especializada en selección de talento para el sector de la hostelería. Desde hace más de 7 años conectamos restaurantes, hoteles y grupos de restauración con personas vocacionales, profesionales y con ganas de crecer.
En Hostaljobs creemos que trabajar en hostelería puede ser inspirador, estable y humano. Por eso conectamos talento con proyectos que cuidan de su equipo y ofrecen oportunidades reales. Si te apasiona el sector y estás buscando un cambio con sentido, te lo ponemos fácil.
#ConnectingTalent
Descripción de la oferta
T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia?
Hotel de 4* de S'Agaró cerca professional de sala amb almenys 2 anys d'experiència en hotels de 4 o 5 estrelles amb anglès i francès per oferta estable tot l'any i sumar talent al nostre equip en un establiment consolidat
T' oferim una feina on podràs:
- Planificar i organitzar el servei dels 3 punts de venda: restaurant, bar i snack de la piscina
- Supervisar, formar i dirigir l'equip de treball d'entre 10-20 pax així com crear els horaris i dies festius
- Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors.
- Gestionar les reserves dels clients.
- Donar la benvinguda i acompanyament del client a taula.
- Prendre la comanda i assessorar el client en aspectes gastronòmics i de vins.
- Serveis de carta i menú i bufet en els esmorzars
- Gestionar esdeveniments com bodes i empresarials
- Definir els processos que cal seguir abans durant i després del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.
- Formar i avaluar el rendiment del personal
- Controlar el cobrament del servei i fer el tancament de caixa quan sigui necessari
- Proposar i col·laborar per tal de millorar estratègies de venta (crosselling i upselling)
- Implementar estratègies per millorar la productivitat i les vendes
- Durant la temporada d'estiu la persona tindrà un rol fonamentalment a l'operativa del servei.
OFERIM:
- Incorporació: Immediata.
- Festius: 2 entre setmana. Un cap de setmana al mes festa.
- Horaris: torns intensius rotatius: 11:00 a 19:00, de 12:00 a 20:00 i de 13:00 a 21:00.
- Salari: 29-31K/bruts any segons vàlua del candidat + incentius ( A partir del 2n any)
- Oferta sólido tot l'any.
- Contracte directe amb l'establiment.
- Bon ambient de treball.
Requisitos
- Formació mínima: CFGM restauració.
- Experiència mínima: 2 anys d'experiència com cap de sala en establiments de 4 o 5 estrelles.
- Idiomes: Català (avançat), castellà (avançat), anglès i francès nivell mig
- Nivell mig d'ofimàtica.
- Carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de S'Agaró. IMPRESCINDIBLE
- Residir comarca Baix Empordà
PERFIL PROFESSIONAL
- Persona amb dots de lideratge, amb pensament analític i empresarial, motivada, orientada al client, empàtica, amb autocontrol, organitzada i amb adaptabilitat als canvis, capacitat de treball en equip
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia.