Donar suport en la preparació prèvia dels ingredients (neteja, tall, emmagatzematge, etc.).
Ajudar en l’elaboració de plats senzills sota la supervisió del cuiner/a.
Donar suport en la preparació prèvia dels ingredients (neteja, tall, emmagatzematge, etc.).
Participar activament en l’elaboració de plats, tant freds com calents, sota la supervisió del cuiner/a.
Aportar idees o suggeriments a l’equip de cuina quan sigui adient, dins de la línia gastronòmica del local.
Mantenir l’ordre i la neteja de la cuina, així com dels estris i equipament utilitzats.
Assegurar el correcte emmagatzematge dels aliments seguint la normativa sanitària.
Col·laborar en la recepció i organització de comandes i proveïments.
Complir amb els protocols d’higiene i seguretat alimentària en tot moment.
Donar suport en altres tasques bàsiques relacionades amb el funcionament diari de la cuina, segons necessitats del servei. català (parlat a2 - bàsic, escrit a1 - inicial), espanyol (parlat b1 - llindar, escrit b1 - llindar)