Per aquesta posició estem buscant un responsable capaç de desenvolupar les tasques assignades a la secció productiva concreta, tals com: les barreges, la pasteurització, lesterilització, lenvasat, ph, o lencaixat dels làctics, iogurts i postres neteges i CIPs de les instal·lacions preparació, cocció o envasat de melmelades barreges, pasteurització o envasat de gelats.
Responsable també de la qualitat del producte, mermes, productivitat, i estat dus de les instal·lacions industrials. I tot això assegurant sempre que les seves actuacions respectin la visió de la doble mirada: productivitat i cura del personal de suport.
Organitzar la feina als integrants de lequip de persones amb necessitat de suport segons les capacitats de cadascun dells, coordinant-se amb els encarregats de les diferents seccions (gelats, làctics, melmelades) i en col·laboració amb els monitors i l´equip tècnic de sociolaboral.
- Donar instruccions de com sha de realitzar la tasca i assignar els materials/eines als membres de lequip i supervisar la feina que realitza cada membre de lequip, controlant la realització de les tasques assignades.
- Ajudar a lencarregat i monitors de la secció a fer lavaluació de competències de lequip que en depèn, interactuar amb lencarregat i/o monitor social en el cas de conflictes o detecció de personal desmotivat, etc.
- Assegurar que les Ordres de Fabricació (OF) són les que corresponen al dia de fabricació en concret i que no tinguin errades, davant del dubte consultar encarregat de la secció.
- Assegurar-se abans de començar una OF de que la matèria prima, els consumibles i els envasos necessaris, així com qualsevol altre element són al lloc de treball abans de començar la feina.
- Preparar la màquina o sistema per a la seva arrancada, assegurant que la màquina estigui neta, posla a règim, que no faltin utillatges ni eines, i assegurant que el procés funcioni.
- Controlar el procés durant la fabricació, per assegurar cicles de fabricació, temperatures, qualitat, i pes del producte.
- Assegurar el correcte funcionament de la instal·lació, avisant a l´encarregat de qualsevol incidència al respecte. Oferta de treball a la comarca Garrotxa
Quins són els requisits imprescindibles per poder desenvolupar aquesta feina?
- Conèixer el número dunitats, carros, palets, o kg fabricats de iogurts/gelats/melmelades.
- Tenir cura de la qualitat del producte fabricat.
- Conèixer com tractar la merma de producte, matèries primeres, consumibles i envasos.
- Control Temperatures de cocció, pasteurització i esterilització.
- Control dels Punts Crítics en base a APPCC.
- Cicles de producció.
- Informar d´avaries.
- Mantenir l´estat dordre i neteja.
- Cumplir amb la rotació i descansos del personal amb necessitats de suport.
No és imprescindible però es valorarà molt positivament obtenir una titulació a nivell de grau mitjà en elaboració de productes agroalimentaris i formació en industries agro-alimentaries, APPCC, IFS, ..
Sí és imprescindible per desenvolupar les teves tasques un nivell d´informàtica mig/alt.
Si no existeix formació tècnica, és necessari experiència de 3 anys en lloc similar en industria alimentaria i valorable la gestió dequips.