Realitzar anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques de matèries primeres, productes en procés i productes acabats.
Portar a terme el control de qualitat segons protocols establerts (normes ISO, HACCP, etc.).
Preparar mostres, reactius i solucions.
Registrar, interpretar i reportar els resultats de les anàlisis amb precisió.
Mantenir i calibrar l´equipament de laboratori.
Col·laborar en la implementació de nous mètodes d´assaig i en la gestió documental del sistema de qualitat. Oferta de treball a la comarca Osona
Experiència Mínima: 2-3 anys demostrables com a Tècnic/a de Laboratori, IMPRESCINDIBLEMENT en el sector de la INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA.
Formació: Cicle Formatiu de Grau Superior (o equivalent) en Laboratori d´Anàlisi i Control de Qualitat, Química, Biologia, Ciència i Tecnologia dels Aliments o similar.
Experiència Mínima: 2-3 anys demostrables com a Tècnic/a de Laboratori, imprescindiblement en el sector de la indústria alimentària.