Necessitem per la nostra fàbrica de Sant Miquel de Fluvià un/a tècnic/a per el departament de Qualitat
Protocols de Control: Definir protocols clars que detallen els estàndards de qualitat i seguretat alimentària que cal complir. Formació del Personal: Proporcionar formació regular al personal sobre els protocols de seguretat alimentària, manipulació d'aliments i bones pràctiques. Assegurar que tots els treballadors coneguin la importància dels controls, com aplicar-los i comprovar que es posin en pràctica. Auditories Internes: Realitzar auditories regulars per avaluar als protocols i detectar possibles àrees de millora. Traçabilitat: Verificar el sistema de traçabilitat periòdicament dels productes en cada etapa, des de la recepció de matèries primeres fins a la distribució. Etiquetatge correcte, control de cada lot i Punts Crítics (APPCC). Gestió de Riscos: Identificar i avaluar els riscos que poden afectar la seguretat alimentaria dels productes i implementar mesures preventives. Control de Producció: Definir fitxes de producció i controlar que es complimentin en cada etapa del procés. Gestió de No Conformitats: Definir un protocol per a la gestió de no conformitats i desviacions. Millora Continua: Fomentar un ambient de millora contínua on el personal pugui suggerir millores o informar sobre problemes.
- Experiència 1 anys. experiència demostrable ne departament de qualitat
- diplomatura o enginyeria tècnica - ciència i tecnologia d'aliments-nutrició humana i dietètica
- Permisos de conduir: b
- Contracte laboral indefinit
- Jornada intensiva
- Salari mensual brut des de '1800' fins a '2000'
- Altres dades d'interès: Salari a convenir segons vàlua horari de dilluns a divendres de 08.00h a 17.00h amb una hora per dinar Possibilitat de anar al altre centre de treball a Figueres