Elaboració menú del dia, muntatge i presentació dels plats. Gestió costos i escandalls. Planifica i compra de MP. Realització i verificació dels controls i procediments de qualitat. Coordinació i formación de l’equip de cuina- Experiència 1 anys. Se requiere: - Experiência como Cocinero/a preferiblemente en Colectividades (Hospitales, Residencias, Colegios, Comedores laborales...) - Experiência con Alérgenos e Intolerancias - Experiência en gestión de pedidos y equipos. - Experiência con de APPCC y PRL. - Vivir por la zona o tener vehículo propio para acceder al puesto de trabajo. - Disponibilidad inmediata- PRIMERA ETAPA D'EDUCACIÓ SECUNDARIA SENSE TÍTOL- primera etapa d'educació secundaria amb títol - primera etapa d'educació secundària completa- Competències / coneixements: Imprescindible conocimientos/experiência con intolerancias y alérgenos- Contracte laboral indefinit- Jornada completa- Salari mensual brut des de '1400' fins a '1600'