L'Escorxador de Vilafranca. Busquem una persona que sigui capaç de gestionar de manera integral el forn de pizza d'un restaurant que també és un projecte d'inserció; alhora que liderar l'equip assignat.Elaborar la massa a diari. Dominar diferents estils de pizza i coccions. Familiaritat per a operar amb forns de llenya, elèctrics o de gas. Supervisar el treball dels altres cuiners i ajudants. Assegurar-se que les pizzes es preparin segons els estàndards del restaurant. Facilitat per a crear noves receptes i actualitzar les existents. Resoldre problemes i gestionar situacions d’estrès durant el servei. Habilitats comunicatives per a ensenyar a la resta de l'equip l'ofici de pizzer. Buscar estratègies per millorar l’eficiència del serveiCompetències / coneixements: Lideratge - Organització - Experiència - Rapidesa - Creativitat - Higiene - Gestió de l'estrés. - Comunicació- Contracte laboral indiferent- Jornada indiferent- Altres dades d'interès: condicions segons conveni. espais de cures destinats a l’acompanyament emocional i físic de les persones treballadores. aprenentatge continuat plans de carrera i promoció interna ambient de treball col-laboratiu, cultura innovadora, propera, participativa i socialment responsable.