Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda de productes de xarcuteria (i pernil ibèric 100% de gla) on el pernil Andreu és el protagonista.
Ens defineix la paraula Qualitat : al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.
Precisem incorporar al nostre equip a un / a Venedor / a de Degustació per a la nostra botiga ubicada al Centre Comercial de Sant Cugat del Vallés.
Com serà el teu dia a dia?
* Atendre i orientar al client en la seva compra.
* Preparar el menjar i la beguda de la carta, seguint el manual de degustació i els protocols de presentació.
* Atenció i servei a taula.
* Reposició, recepció, conservació i marcatge dels productes.
* Ordre i neteja de la zona de treball.
* Establir una bona presentació dels productes seguint els procediments establerts.
* Contribuir a la consecució dels objectius (KPI’s) assignats a la botiga.
* Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l’empresa.
* 40h setmanals, de dilluns a dissabte.
* Salari segons conveni
* Contractació temporal amb possibilitat de continuitat.
A més a més, a l'Andreu trobaràs :
* Un equip jove en un entorn dinàmic i professional.
* Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
* Horaris intensius : procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
* Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
Si creus que pots encaixar-hi no dubtis en contactar amb nosaltres. Volem conèixe’t!
Seràs el candidat / a ideal si :
* Ets comunicatiu / va, resolutiu / va i amb actitud positiva
* Tens experiència en atenció al client, en cafeteria, bar o similar de 6 mesos o més.
* Parles català i castellà amb fluïdesa. Valorable coneixement en d’altres idiomes.
* Tens bona presencia i t’agrada el tracte amb el client.
* Valorable experiència com a xarcuter / a o carnisser / a.
#J-18808-Ljbffr