Funcions i responsabilitats del lloc :
• Preparació de comandes setmanals a proveïdors (segons pressupost)
• Control d’entrades i sortides d’aliments
• Control d’albarans i organització de comandes
•Preparació de menús diaris i altres dietes (dinar i sopar)
• Supervisió de la neteja de la cuina
• Desenvolupar tasques educatives
Formació i experiència necessària per desenvolupar les funcions ( titulació, formació complementària, experiència específica i en el lloc de treball ... ) :
•Carnet de manipulació d’aliments (mínim)
Es valorará nocions de Salut Mental i Drogodependència ( si en té millor)
Habilitats, aptituds i actituds per al lloc de treball :
• empatia
• Saber marcar límits
•assertivitat
• persona organitzada
•Sensibilitat amb el procés de deshabituació de l’ús de substàncies a CT. (l’ús del llenguatge, etc.)
•
Altre Requisits. Nivel básic d’informatica
•Tipus de Contracte: Substitució un mes amb possibilitats dàmpliació.
•Jornada laboral : 35h
•Horari/torn: 8 a 15h
•Data d`incorporació: Inmediata
•Retribució i altres compensacions : segon conveni d’ acció social estatal.