Descripció
Busquem un/a Tècnic/a de Qualitat per incorporar-se directament a una empresa del sector càrnic dedicada a la fabricació d’embotits curats.
Funcions principals
Gestió i manteniment del sistema de seguretat alimentària (BRC, IFS, SAE).
Control i seguiment del sistema APPCC i punts crítics.
Supervisió del pla de neteja i control higiènic (PNCH).
Elaboració i actualització de fitxes tècniques i etiquetatge.
Manteniment del pla d’anàlisis de l’empresa.
Suport en auditories de certificació i de clients.
Homologació de productes i plantes per a exportació.
Assessorament en noves formulacions i millora contínua.
Requisits
Experiència mínima de 2 anys en departament de qualitat (sector alimentari, preferiblement càrnic).
Formació superior en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Agrònoma, Biologia, Química o Veterinària.
Coneixement de la legislació alimentària i normativa del sector càrnic.
Nivell alt de català, castellà i anglès (imprescindible).
Carnet de conduir B.
Competències personals
Persona metòdica, resolutiva i amb capacitat de treball en equip.
Empatia, discreció i iniciativa.
S’ofereix
Contracte directe per empresa.
Jornada completa en horari intensiu de 6h a 14h.
Bon ambient laboral i empresa compromesa amb la qualitat i la seguretat alimentària.
Si ets una persona dinàmica, compromesa i t’apassiona la qualitat i la seguretat alimentària, aquesta és la teva oportunitat!
#J-18808-Ljbffr