Descripció de l'oferta
Tasques bàsiques en preparació de bases de cuina, preparació d'aliments previa elaboració, envasat, neteja de l'espai de treball i del estris (pica), entrega de comandes a restauració i entrega de càtering a empreses quan s'indiqui.
1. Tipus de relació professional: Contracte
2. Tipologia de contracte: Indefinit
3. Núm. Hores setmanals: 40
4. Horari: 07:00-15:00
5. Retribució brut anual: 20880
Requisits
6. Categoria professional: Auxiliars
7. Formació reglada requerida: b. ESO
8. Formació complementària: Valorable estudis en cuina
9. Temps d'experiència: 1-3
10. Coneixements informàtics: Usuari bàsic (es fan etiquetes o albarans) però és molt senzill d'apendre
11. Altres requeriments específics: Carnet de conduir B1 (conduiria la furgoneta de l'empresa)
12. Competències personals més desenvolupades: Treball en equip i Cooperació, Empatia, Planificació i organització, Preocupació per l'ordre i la qualitat
13. Idiomes: Català - Intermig