Coneixes les cases de colònies i albergs de la Fundació Pere Tarrés? T’agradaria treballar amb un equip dinàmic en un entorn envoltat de natura? Tens experiència en cuina de col·lectivitats? Aquesta és la teva oportunitat!
Des de Fundació Pere Tarrés busquem un/a cap de cuina per a L'alberg La Conreria, ubicat al municipi de Tiana.
Què oferim?
* Incorporació immediata: Busquem professionals compromesos i llestos per unir-se a la nostra empresa de manera ràpida i eficient.
* Tipus de Contracte: Contracte indefinit amb activitat de mitjans de gener a mitjans de desembre; de l'15 de desembre al 15 de gener, l'alberg roman tancat i en període de vacances.
* Jornada i Horari: Jornada completa de 37,5 hores setmanals, en torns rotatius de dilluns a diumenge, amb horaris de matí, migdia i nit, i dos dies de descans setmanal.
Quines seran les teves responsabilitats?
* Coordinar i gestionar la cuina de l’alberg, encarregant-te de l’elaboració dels plats segons les necessitats dels diferents col·lectius, complint amb els procediments i normatives de qualitat.
* Organitzar i desenvolupar les activitats relacionades amb la preparació i posada a punt de la cuina, equips, materials, eines, matèries primeres i productes.
* Elaborar conjuntament amb la Direcció els menús mensuals.
* Preparar comandes als proveïdors i fer el seguiment dels consums.
* Gestionar l'equip de cuiners/es i ajudants de cuina (de 5 a 15 persones segons la temporada).
* Realitzar l’elaboració i presentació dels àpats, incloent esmorzars i productes de pastisseria.
* Gestionar i controlar els al·lèrgens, les intoleràncies alimentàries i l’APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics) per garantir la seguretat alimentària.
* Assegurar la correcta manipulació i conservació dels aliments, així com el manteniment de la higiene i l’ordre en l’espai de cuina segons la normativa vigent.
#J-18808-Ljbffr