Hostaljobs
Sobre Hostaljobs
Som la consultora de referència en selecció de talent per al sector de l'hostaleria a Catalunya. Fa més de 7 anys que connectem restaurants, hotels i grups de restauració amb persones vocacionals, professionals i amb ganes de créixer.
A Hostaljobs creiem que treballar en hostaleria pot ser inspirador, estable i humà. Per això connectem talent amb projectes que cuiden el seu equip i ofereixen oportunitats reals. Si t'apassiona el sector i busques un canvi amb sentit, t'ho posem fàcil.
#ConnectingTalent
Descripció de l'oferta
Oportunitat Destacada al Cor de la Costa Brava
Cerquem Subdirector/a d'Hotel amb visió de futur i un profund compromís amb l'excel·lència en el servei per acompanyar i donar suport a la Direcció d'un gran hotel de 4 estrelles situat a la Comarca de la Selva.
Si ets un líder nascut, amb habilitats per transformar desafiaments en oportunitats i una trajectòria comprovada en l'alta hostaleria, aquesta és la teva oportunitat de brillar en un entorn atrayente i dinàmic.
Uneix-te a nosaltres per impulsar la teva carrera i elevar l'experiència dels nostres clients a una nova dimensió
Les teves FUNCIONS seran:
1. Gestió operativa en un entorn de gran volum de 300 habitacions: Supervisar i coordinar les operacions diàries de l'hotel, garantint una gestió eficient i fluida en un entorn amb alta ocupació i una gran rotació de clients. Les àrees inclouen recepció, restauració i neteja.
2. Atenció i satisfacció del client: Mantenir i millorar la qualitat de l'atenció al client.
3. Gestió de queixes i suggeriments: Gestionar les queixes i suggeriments amb rapidesa i eficàcia per assegurar la fidelització i la satisfacció del client.
4. Coordinació de l'equip humà de 60-80 pax: Gestionar l'equip de treball de totes les àrees operatives de l'hotel, coordinant els torns, assignant responsabilitats i realitzant seguiments del rendiment per assegurar que els serveis siguin executats amb alta qualitat.
5. Impulsar una cultura de treball en equip i motivació: Fomentar un bon ambient de treball, tot i la rotació freqüent del personal durant les temporades més altes.
6. Suport a la Direcció de l'hotel: Recolzar i assistir la Direcció en les gestions diàries.
7. Implementació d'oportunitats de millora operativa: Juntament amb la Direcció, identificar i implementar oportunitats per millorar l'eficiència operativa, especialment en un entorn de gran volum de clients.
8. Coordinació amb l'equip de manteniment: Assegurar-se que es compleixin els estàndards de qualitat i seguretat mitjançant la coordinació amb els equips de manteniment.
9. Elaboració d'informes periòdics: Redactar informes periòdics per al director/a de l'hotel sobre el rendiment operatiu, l'ocupació, la satisfacció del client, els costos i altres indicadors clau.
10. Proposar accions correctores: Proposar accions correctores i d'optimització basades en els resultats obtinguts.
Les CONDICIONS de la posició són:
- Contracte FD de 10 mesos
- SBM: 36.000€ + 3000€ incentius
- Horaris: torns intensius de matins o bé de tardes.
- 2 festius.
- Incorporació immediata
- Allotjament temporal 1 mes per facilitar la recerca d'habitatge
Requisits
Hard Skills:
- Títol universitari en Gestió Hotelera o Turisme.
- Experiència demostrable en un rol de Direcció o Subdirecció en la indústria hotelera de +2 anys. Molt valorable hotels vacacionals i de gran volum
- Coneixements avançats en sistemes de gestió hotelera, com PMS
- Capacitat per gestionar pressupostos i comprendre informes financers.
- Domini de l'anglès i el castell, valorant-se altres idiomes com català, alemany o francès.
Soft Skills:
- Fortes habilitats de lideratge i capacitació per motivar i inspirar a l'equip.
- Excel·lents habilitats de comunicació i relació interpersonal.
- Capacitat d'organització i priorització en un entorn de treball ràpid i canviant.
- Orientació al detall amb un enfocament proactiu per resoldre problemes.
- Flexibilitat i adaptabilitat per manejar les demandes variables del negoci.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia.