Descripción Objectiu del lloc: Coordinar i organitzar totes les operacions del restaurant, assegurant un funcionament òptim del servei, la satisfacció dels clients i l’eficiència del personal.
Funcions principals
Coordinar i supervisar les tasques de l’equip de cuina i sala.
Participar activament durant el servei, assumint funcions de cambrer o suport de cuina quan sigui necessari.
Controlar el tancament de caixa diari, els estocs i la recepció de comandes.
Gestionar el sistema de reserves i planificar la distribució de taules segons el servei.
Planificar horaris, torns i vacances del personal.
Gestionar compres, escandalls i control de costos.
Vetllar pel compliment dels estàndards de qualitat, ordre i neteja.
Assegurar l’acompliment dels objectius operatius establerts per la direcció.
Proposar i implementar millores en processos i rendiment del restaurant.
Requisits del lloc
Experiència mínima de 2 anys en direcció o gestió de restaurant.
Coneixements en hostaleria, gestió d’equips i control de costos.
Lideratge, capacitat d’organització i orientació a resultats.
Domini del català i del castellà.
Coneixements informàtics a nivell usuari (TPV, Excel, gestors de reserves).
Condicions laborals
Contracte indefinit i jornada completa.
Tres dies de festa setmanals.
Sou orientatiu: entre 30.000 € i 40.000 € bruts anuals segons experiència i responsabilitat.
Sistema d’incentius vinculats a objectius de rendiment i resultats.
Possibilitat de creixement i desenvolupament dins del projecte.
Incorporació immediata.
#J-18808-Ljbffr