Descripción:
Restaurant de nova creació ubicat a Sant Julià de Vilatorta busca incorporar un/a cuiner/a amb experiència en cuina ràpida i d’autor. El lloc requereix una persona amb agilitat i capacitat d´organització per preparar hamburgueses gurmet i entrepans creatius. Es valorarà molt positivament la capacitat de treballar sota pressió i l’interès per la qualitat i la presentació dels plats. El/la candidat/a treballarà en cuina oberta, mantenint alts estàndards d’higiene i eficiència, amb possibilitat real d’estabilitat dins un projecte jove i ambiciós.
Experiència en cuina ràpida i moderna: hamburgueses, wraps, entrepans d’autor, complements com aletes i patates braves
Capacitat per gestionar comandes amb agilitat i mantenir una cuina organitzada
Creativitat i interès per innovar en la presentació dels plats
Coneixement de normatives sanitàries i HACCP
Bon ritme de treball en hores punta
Ordre, neteja i responsabilitat en l’elaboració
Capacitat d’autogestió i autonomia
Experiència mínima de 6 mesos en cuines de restauració ràpida o entrepans gurmet
Disponibilitat dijous a diumenge i festius
Residència propera a la zona o disponibilitat per desplaçar-s’hi
#J-18808-Ljbffr