Descripción:
T’interessa començar o continuar creixent en l’àmbit de la qualitat alimentària? T’agradaria formar part d’una empresa sòlida i amb recorregut dins el sector carni?
Aquesta pot ser la teva oportunitat per fer un pas endavant i créixer al costat d’un equip amb experiència dins una empresa en expansió ubicada al Moianès, referent en el sector agroalimentari.
Quines seran les teves responsabilitats?
Busquem una persona amb interès i formació en qualitat alimentària, que vulgui aprendre i desenvolupar-se dins l’àrea. Participaràs en tasques com:
Control de paràmetres de qualitat (temperatura, color, pH, entre altres).
Suport en la redacció i actualització de protocols i registres.
Seguiment dels procediments de qualitat i bones pràctiques a planta.
Col·laboració en auditories internes i externes.
Gestió bàsica de documentació per a organismes competents.
Donar suport a la formació interna sobre normatives i procediments.
Participació en accions de millora contínua del sistema de qualitat.
A qui busquem?
Busquem una persona dinàmica, amb formació en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Veterinària, Biologia o similar, i amb moltes ganes d’aprendre i créixer professionalment. Valorem:
Coneixements bàsics en sistemes de qualitat (IFS, BRC, APPCC).
Interès pel sector agroalimentari, especialment el carni.
Capacitat de treball en equip, actitud proactiva i detallista.
Què t’ofereix l’empresa?
Contracte indefinit directe per empresa.
Horari intensiu de diumenge a dijous (amb opcions de 10 a 19 h, 13 a 22 h o 14 a 23 h, amb una hora per dinar).
Salari competitiu segons experiència i formació (aprox. 22.000 – 24.000 € anuals).
Acompanyament i formació continuada des del primer dia.
Pla de carrera per créixer dins l’àrea de qualitat.
Bon ambient laboral, estabilitat i beneficis socials.
Si busques una primera (o segona!) experiència amb projecció dins el món de la qualitat alimentària, t’esperem!
Capacitat per treballar realitzant controls i supervisió de producció.
Coneixement en la redacció de documentació interna i seguiment de normatives
Experiència en el sector càrnic o en el sector alimentari (experiència en auditories i coneixement de normatives de seguretat alimentària).
Català, castellà i anglès parlats i escrits correctament.
Residència propera al lloc de treball.
#J-18808-Ljbffr