Empresas: Med PlayaT'apassiona el turisme, l'atenció al client i cerques estabilitat laboral? Aleshores aquesta oferta és per a tu! Uneix-te a l'equip de Medplaya com a AUXILIAR DE CUINA! QUI SOM? Amb més de 60 anys dexperiència en el sector turístic, MedPlaya és una cadena hotelera especialitzada en allotjaments de vacances. Gestionem 16 hotels en destinacions clau com la Costa Brava, el Maresme, Salou, Benidorm, la Costa del Sol i Bulgària, oferint als nostres hostes una estada immillorable. Però MedPlaya és molt més que hotels. Comptem amb una divisió industrial que inclou centrals de compres, bugaderia industrial i alimentació, garantint qualitat en cada detall. Actualment, disposen dun equip humà de més de 2.000 persones. QUÈ BUSQUEM? Un/a AUXILIAR DE CUINA per unir-se a lequip de cuina del Medplaya Hotel Sant Eloi, a la Costa Brava. Es tracta dun hotel de temporada amb obertura de finals de maig a finals de setembre, de 3 estrelles ubicat a Tossa de Mar amb 137 habitacions Com a part de lequip de cuina, les teves funcions i responsabilitats seran: - Preparar aliments, incloent tasques bàsiques com rentar, pelar, tallar ingredients i preparar carns i peixos. - Cuinar i presentar elaboracions culinàries senzilles amb autonomia i responsabilitat, seguint les indicacions de la persona responsable de cuina. - Assegurar una correcta conservació i emmagatzematge dels aliments, respectant les condicions òptimes de seguretat alimentària. - Mantenir en tot moment lordre, la neteja i la bona imatge de lespai de treball i dels estris utilitzats. - Complir rigorosament amb les normes dhigiene, seguretat i salut alimentària establertes. - Possibilitat dassistir a les planificacions dels menús. QUÈ OFERIM? Incorporació immediata Contracte fix-discontinu Jornada completa Dos dies lliures a la setmana I a més... Oportunitat dincorporar-se a una empresa fortament consolidada al sector. Formar part duna empresa que fomenta la formació i promoció internes. Requisitos : A QUI BUSQUEM? REQUISITS: - Es valorarà positivament experiència prèvia en un lloc similar. - Coneixements de tècniques culinàries de tall, preparació daliments i cocció bàsica. - Coneixements de les normes de higiene i seguretat alimentàries.