Ets una persona que tens esperit de líder, t'agrada superar-te i vols créixer professionalment en un projecte estable? Nou Fast Food Premium cerca Gerent pel seu establiment a Girona Centre!
Propòsit / Missió / Objectiu del lloc
L’objectiu del lloc és garantir l’excel·lència operativa i la satisfacció total del client, liderant l’equip del local amb passió, eficiència i compromís.
El/la Gerent del Local serà responsable de coordinar, desenvolupar i motivar l’equip, millorant les competències dels seus companys, mantenint els estàndards de qualitat, rendibilitat i cultura de marca.
️
Funcions principals
* Supervisar les operacions diàries del local, assegurant un servei al client excepcional.
* Gestionar i motivar l’equip de sala i cuina, fomentant un ambient de treball positiu.
* Controlar els estàndards de qualitat, neteja i seguretat alimentària.
* Planificar horaris i torns de personal d'un equip de 6 persones entre sala i cuina
* Analitzar els resultats del punt de venda (vendes, food cost, inventaris).
* Gestionar comandes, control d’estoc i relació amb proveïdors.
* Vetllar pel compliment de les polítiques corporatives i objectius establerts.
* Col·laborar amb l’àrea de Recursos Humans en la selecció i formació de personal.
* Assegurar el compliment dels KPI corporatius relatius a la qualitat del servei, neteja, temps, imatge i qualitat del producte final.
* Reportar setmanalment i mensualment a l’Area Manager, qui avaluarà el rendiment segons mètriques preestablertes.
Les CONDICIONS de la posició són:
* SBA: 24.200€ + 2.400€ anuals (abonats trimestralment, 600€)
* Festius: diumenge i dilluns
* Horaris: dimarts i dimecres intensius, dijous, divendres i dissabtes partits
* Formació a càrrec de l'empresa de 15 dies
* Incorporació immediata
* Formació mínima: ESO/EGB
* Valorable: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
* Experiència mínima: 2 anys com a responsable de cafeteries o restaurants
* Domini de software restauració, TPV i PDA.
* Idiomes: IMPRESCINDIBLE castellà, català nadius o alts. Francés o anglès.
* Disposar de carnet de Girona si vius fora de Girona.
Competències i aptituds
Hard skills
* Coneixement de la normativa sanitària.
* Ús d’eines tecnològiques (TPV, Excel, programaris de gestió).
* Gestió operativa d’establiments de restauració.
Soft skills
* Lideratge i gestió d’equips.
* Treball en equip.
* Empatia i comunicació assertiva.
* Orientació al client.
* Resolució de conflictes.
* Proactivitat i millora contínua.
IMPORTANT
Per poder valorar la teva candidatura adequadament necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat.