Overview
Descripció de l'oferta Cambrer/a a Comarca La Selva
Treballaràs de CAMBRER/A i portaràs una botiga i restaurant de productes ecològics, de productores en custòdia, de proximitat i amb el segell SLOWFOOD.
Responsabilitats
* Preparació del servei de taules
* Prendre nota de les comandes de les persones clientes
* Servir les comandes a taules
* Assessorament i informació dels plats a les persones clientes
* Suport general en el servei
* Suport en cuina
* Fer-se càrrec de la botiga: control de caducitats, reposició, atenció a proveïdors
* Venedor-cobrar a la botiga de productes
* Tancament de caixa
* Suport en l’ordre i neteja de l’espai
Perfil de la persona candidata
* Nivell acadèmic mínim batxillerat (molt valorable estudis d’hosteleria)
* Vehicle propi per arribar al lloc de feina IMPRESCINDIBLE
* Disponibilitat per treballar de dimecres a diumenge i festius
* Flexibilitat horària
* Domini del català i castellà
* Persona dinàmica i orientada al client
* Valorable residència propera al lloc de feina
* Experiència mínima de 2 anys en les funcions descrites
Condicions i informació addicional
Jornada completa de 40 hores setmanals de dimecres a diumenge (juliol a setembre) i substitucions;
mitja jornada la resta de mesos. Torn de nits fins a 00:30h alterns divendres i dissabtes d’estiu (es podrà acordar altra hora segons l’equip). Vacances: 22 dies laborables.
Formació recomanada: Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Hoteleria i Turisme;
FP II amb titulació Hoteleria i Turisme;
Cicles Formatius de Grau Mitjà amb titulació Serveis de restauració. Mínima de 2 anys en la majoria de les funcions descrites.
Notes de l’empresa i orientacions de llocs
Restaurant de cuina casolana de nova obertura busca persona dinàmica amb ganes de treballar en un nou projecte. Servei d’esmorzars i menús de migdia. Ubicacions diverses a la comarca (Alt i Baix Empordà, Gironès, etc.).
#J-18808-Ljbffr