Descripción
Trabajar en cafeteria.
Responsabilidades
Elaborar i muntar entrepans y preparar la brioxeria y otros productos.
Servir els plats de dinar, assegurant-ne el correcte escalfament y presentació, y cumplir la normativa sanitaria.
Gestionar el cobrament y tancament de caixa diari (2 vegades a la setmana portar la recaudació a les oficines centrals).
Fer comandes de productes (begudes, pa, brioxeria, consumibles, etc.) según les necessitats y el volum de vendes.
Controlar l’estoc y evitar el malbaratament alimentari.
Rebre y verificar la mercaderia, assegurant-ne l’estat y la correcta conservació.
Mantenir l’espai de treball net i endreçat (barra, taules, maquinària, utensilis, neveres, etc.).
Complir els protocols de neteja i desinfecció diaris i setmanals.
Vetllar pel correcte funcionament del material i comunicar incidències o avaries.
Informar d’incidències o millores detectades en el servei amb la responsable assignada de cuina.
Si escau, donar suport o orientar a altres companys o persones en formació.
Requisits
Experiència en hostaleria.
Habilitats socials.
Certificat de discapacitat.
Parlar català i castellà.
#J-18808-Ljbffr