Aprenent de Tècnic de Qualitat en la Indústria Alimentària
S'ofereix cursar un Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat que combina estudis teòrics amb pràctiques professionals acompanyats d'un contracte laboral.
L'alumne haurà de superar 2000 hores de formació, comptant amb l'alternança amb una empresa alimentària per obtenir experiència laboral i finançament dels estudis. En finalitzar els dos anys de contracte, si es superen les proves pertinents, obtindrà la titulació de tècnic superior en Processos i Qualitat en la indústria alimentària.
Els futurs professionals formatseran són preparats per actuar en empreses grans o petites de la indústria alimentària i integrants del seu equip de treball.
Tasca principal
El resultat d'aquesta tasca serà tenir els alumnes formats per exercir com a tècnics de qualitat dins les grans o petites empreses industrials menjadors, realitzant diversos processos:
* Orientació i supervisió: Organització i control dels processos d'elaboració de productes alimentaris programant i supervisant les operacions i els recursos materials i humans necessaris.
* Comandament intermedi: Actuar com a comandament intermedi sota la supervisió de personal tècnic de nivell superior responsable.
Objectius
Determinar els objectius d'aquest programa de formació és essencial per saber com desenvolupar-los adequadament:
1. Necessitats laborals: Ensenyar als futurs professionals la capacitat per respondre a les necessitats laborals específiques de la indústria alimentària, incloent-hi l'adaptació a nous mitjans i eines tecnològiques.
2. Satisfacció laboral: Motivar als alumnes per desenvolupar bona predisposició cap al treball després de completar aquests estudis.