Restaurant de cuina mediterrània de mercat, casolana amb tocs creatius, ubicat a Barcelona, es troba a la recerca de cap de cuina per responsabilitzar-se del funcionament del departament.
Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran:
* Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
* Treballar amb plats de menú i carta, en servei de dinars i sopars.
* Dissenyar els diferents menús i propostes de temporada.
* Portar a terme tasques de producció.
* Participar al passe a les partides de calents.
* Implementar escandalls i fitxes tècniques.
* Realitzar les comandes de matèria prima als proveïdors.
* Assignar i verificar tasques de l'equip de 3pax.
* Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
* Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
* Control APPCC.
Les CONDICIONS de la posició son:
* Incorporació immediata.
* Contracte estable directe amb l'establiment.
* Horari de 10-16h i de 20-23h (amb descans per dinar i sopar).
* Festius diumenge i dilluns (+nits en dies festius)
* Salari 30.000-33.000€ brut/any.
* Formació mínima: ESO/EGB
Molt valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia
* Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina
* Idiomes: Català i/o castellà.
* Residir a Barcelona o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL
* Es busca una persona orientada a resultats amb iniciativa i capacitat de treballar en equip i sota pressió, que vulgui créixer i fer aportacions de millora.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.