Per a consolidada empresa familiar del sector agroalimentari de la comarca d'Osona i referent estatal en el seu sector, seleccionem un/a Tècnic/a de Qualitat Júnior.
Reportant al/la Responsable de Qualitat, la persona seleccionada participarà de les següents tasques i funcions:
Executar el registre dels plans de prerequisits; temperatures, manteniment, infraestructures, plagues i aigua.
Revisar i actualitzar el sistema de benestar animal.
Fer complir amb tots els procediments del sistema de qualitat, i garantir que els productes i serveis compleixen amb els estàndards establerts.
Executar el preoperatiu i l'operatiu de la planta productiva.
Realitzar anotacions pel seguiment dels indicadors de qualitat.
Gestionar les incidències i no conformitats d'empreses contractades.
Gestionar les incidències i no conformitats dels clients.
Gestionar la documentació de qualitat pels clients.
Decidir l'inici d'accions correctives i preventives i comprovar la seva eficàcia.
Informar de les incidències als proveïdors.
Controlar les especificacions de producte in situ.
Redactar la traçabilitat dels clients.
Controlar les bones pràctiques d'higiene i la manipulació del personal.
Registrar les no conformitats i incidències dels operaris.
Registrar tots els resultats analítics.
Responsable del registre d'equips.
Gestionar els APPCC, verificar els registres, seguiment de les actes veterinàries, implementar mesures correctores, controlar la traçabilitat, verificar registres i verificar equips.
Gestionar els aspectes ambientals (Medi Ambient).
S'ofereix:
Opcions de desenvolupament i creixement professional en empresa familiar, de propietat local i referent estatal en el sector carni.
Estabilitat laboral en empresa familiar consolidada amb molt poca rotació de personal.
Horari fix: de dilluns a divendres, de 11h a 14h i de 16h a 21h.
Retribució econòmica de 22.300€ - 25.000€ bruts anuals inicials, amb projecció salarial segons desenvolupament professional.
Es requereix:
Coneixement actualitzat de les normatives de qualitat actuals.
Persona proactiva i amb motivació per a l'aprenentatge i el desenvolupament professional en una empresa referent en l'àmbit estatal en el sector carni.
Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona.
Experiència:
Es valorarà positivament experiència mínima de 5-6 mesos com a Tècnic/a de Qualitat en indústria alimentària (no imprescindible).
Formació:
Formació universitària en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Enginyeria Agrònoma, Biologia, Química o similar.
Cicle Formatiu de Grau Superior de l'àmbit de la qualitat o de laboratori (molt valorable CFGS en Processos i Qualitat en indústries alimentàries (KREAS)).
Idiomes
Català i castellà: avançats.