Per important empresa alimentària de Sallent (Bages), estem buscant una persona que haurà de promoure la prevenció de riscos en l'empresa, assessorant els treballadors per garantir condicions de treball segures i saludables.Responsabilitats:
Gestió del pla de prevenció i memòria preventiva.Avaluació contínua de riscos i implementació de mesures correctives i preventives.Formació, informació i sensibilització del personal.Recerca d'accidents i incidents, elaborant informes i comunicant-los als organismes oficials mitjançant el DELTA.Coordinar la vigilància periòdica de la salut dels treballadors.Gestió d'EPI i de la farmaciola de primers auxilis.Control del pla d'emergència i formació d'equips de rescat.Gestió documental de seguretat.Coordinació amb empreses externes.Assessorament en legislació PRL.Interlocució amb mantenidors PCI.Seguiment del pressupost en seguretat.Revisió i certificació d'equips de treball.Verificació de les inspeccions legals dels equips.Col·laboració amb el servei de prevenció extern si n'hi hagués.Organització i arxiu de documents de seguretat i emergències.Promoció de la cultura de la innocuïtat alimentària.Membre del Comitè de Seguretat i Salut.Titulació requerida:
Màster en PRL en sector alimentari.Experiència:
2 anys en funcions similars en indústria alimentària.Oportunitats de creixement i bon ambient laboral.
#J-18808-Ljbffr