Sota la supervisió del cap de pastisseria, formarà part de l'equip de cuina i serà el / la responsable de la partida assignada de les delícies culinàries del nostre Restaurant, Bar, Room Service i Esdeveniments.
1. Assegurar estàndards de qualitat al nivell més alt.
2. Garantir que la cuina, en totes les àrees de preparació d'aliments i d'emmagatzematge, compleixi amb les normes de neteja del restaurant. Els materials i utensilis sempre hauran d'estar nets i ordenats.
3. Preparar una àmplia varietat de productes, com pastissos, galetes, empanades, pa, etc., seguint receptes tradicionals i modernes.
4. Decoració de pastissos utilitzant diferents glacejats, cobertures, etc., per garantir que la seva presentació sigui atractiva i interessant.
5. Sou segons el conveni d'hostaleria de Catalunya 5.
6. Possibilitat d'utilitzar les nostres instal·lacions i descomptes en els nostres hotels, Wellness Centre, golf i restaurants.
7. Experiència mínima d'1 any, preferiblement en un lloc similar de cuina internacional.
8. Imprescindible vehicle propi per accedir a les instal·lacions del Resort.
9. Domini del castellà. Coneixements d'anglès / català valorables.
#J-18808-Ljbffr