Vols contribuir a garantir una alimentació saludable i de qualitat als centres educatius? Cerquem una persona amb experiència i passió per la gestió de cuines col·lectives per incoporar-se al nostre equip.
Que faràs en aquest lloc de treball?
Seràs la persona referent per al seguiment i la coordinació de les cuines dels centres escolars. El teu objectiu serà assegurar que els menús, els processos i l’equip de cuina compleixin els estàndards de qualitat, seguretat alimentària i valors educatius que ens defineixen. A més, donaràs suport i assessorament als equips per millorar el servei dia a dia.
Funcions:
- Supervisar la qualitat del servei a les cuines escolars: menús, personal, compliment de normatives i control de matèries primeres.
- Fer seguiment del material i garantir el correcte funcionament i manteniment de les instal·lacions.
- Acompanyar i coordinar els equips de cuina (cuiners/es i ajudants), promovent bones pràctiques i resolent incidències.
- Vetllar per la correcta gestió administrativa i l’ús d’eines de control.
Treballaràs en centres educatius situats als territoris de:
- Garraf
- Alt Penedès
- Baix Llobregat
- Barcelona ciutat
(Amb reunió setmanal a les oficines centrals del Prat de Llobregat).
Requisitos
- Formació: Grau mitjà en serveis de restauració, Cicles Formatius de la família d’Hoteleria i Turisme o similar.
- Experiència en cuina de col·lectivitats
- Coneixement d'eines de gestió.
- Disponibilitat per desplaçar-se entre centres.
Competències:
- Orientació a la qualitat i el servei
- Preocupació per l'ordre i la qualitat
- Flexibilitat i gestió al canvi
- Treball en equip i iniciativa
Se ofrece
- Localització: Garraf, Alt Penedès, Baix Llobregat i Barcelona ciutat. Reunió setmanal al Prat de Llobregat.
- Jornada: completa. (37,5 hores setmanals).
- Horari: de 9 a 18h amb flexibilitat horària.
- Tipus de contracte: Fix Discontinu
- Categoria: Tècnic/a de gestió.
- Salari brut anual: 25.500€
- Data incorporació: immediata