Per a un hotel restaurant ubicat a la comarca del Ripollès, que ofereix una cuina casolana i de muntanya amb producte local i de proximitat, estem cercant un / a Cap de Sala per tot l'any.
La seva missió serà :
1. Coordinar i supervisar el servei de sala, assegurant una atenció de qualitat als clients.
2. Liderar i gestionar l'equip (2-5 persones), assignant tasques i motivant els treballadors.
3. Organitzar i supervisar les tasques del personal de sala, incloent la gestió de torns, la formació i donant suport al personal per fomentar un ambient de treball positiu.
4. Gestionar reserves i atendre possibles incidències amb els clients.
5. Col·laborar amb l'equip de cuina per assegurar un bon funcionament del servei.
6. Gestionar les comandes, el control de l'estoc de begudes i materials necessaris per al servei.
7. Experiència prèvia en restauració com a cap de sala o en un càrrec similar.
8. Capacitat de lideratge i habilitat de comunicació.
9. Empatia i sensibilitat cap a la inclusió social i laboral.
10. Coneixements bàsics de gestió d'estocs i sistemes de reserves.
11. Horari de 40 hores setmanals, amb possibilitat de modulació i compensació d'hores treballades.
12. Incorporació en un projecte amb valors i impacte positiu.
13. Condicions laborals segons conveni i experiència aportada.
#J-18808-Ljbffr