**Requisitos Mínimos**:- Estar en possessió del carnet de manipulador d’aliments.- Valorable experiència acreditada en el sector de cuina en menjadors col-lectius..- Capacitat de treball en equip.- Tenir el certificat d’absència d’antecedents penals de naturalesa sexual.- Valorable coneixements en hoteleria.**Requisitos Deseados**:- Bones habilitats socials.- Capacitat d'aprenentatge.- Capacitat organitzativa**Puesto de Trabajo**:- Elaborar i condimentar els menjars, amb supervisió del menú i règim d’alimentació establert.- Fer les tasques pròpies que comporten els menjars, com també en l’elaboració de menús i compres.- Vetllar per la higiene i neteja de les diferents àrees de la cuina.- Registres de productes i aliments.**Tipo de contrato**:- Interinidad**Jornada**:- Completa**Horario Laboral**:38 hores setmanals, jornada completa.**Estudios Mínimos**:- ESO o EGB - ETP I**Condiciones**:Retribució salarial segons conveni col.Lectiu de drets socials.