Restaurant braseria de cuina mediterrània, especialitzat en carns, arrossos i plats de temporada, ubicat a Montcada i Reixac amplia el seu equip cercant cuiner/a polivalent.
Si t'apassiona gastronomia mediterrània i busques un projecte de cuina tradicional creativa, sòlid i on créixer professionalment, aquesta oferta és per tu!
Les teves FUNCIONS seran:
* Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides.
* Treballar amb màtèria prima de proximitat i 1a qualitat.
* Elaborar plats i salses de carta i menú.
* Fer tasques de producció.
* Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
* Encarregar-te de cuinar i presentar els plats.
* Formar part d'un equip de 6-7pax
* Anar adquirint responsabilitats a cuina progressivament.
Les CONDICIONS de la posició són:
* Incorporació immediata.
* Contracte estable directe amb l'establiment.
* Horari:
- Dimecres i dijous: 9-17h
- Divendres i dissabte: 10-17h + 20-23.30h (a partir del setembre només dissabte partit)
- Diumenge: 10-18h
* Dilluns i dimarts festius fixos.
* Vacances 9 dies per Setmana Santa i 23 dies a l'agost.
* Salari inicial 22.000€ brut/any (amb revisió salarial als 2 mesos).
* + Revisió salarial anual.
* Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.
* Experiència mínima: 2 anys com a cuiner/a.
* Idiomes: català i/o castellà.
* Residir a Montcada o rodalies.
PERFIL
* Cerquem una persona amb iniciativa i ganes de progressar al sector, responsable, pulcra, puntual, flexible, amb actitud i voluntat d'aprendre, capacitat de treball en equip, amb motivació per crèixer i superar-se.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.